UKLANJANJE OŽILJKA I FLEKA OD AKNI LASEROM

Kao posledica težih oblika akni na koži ostaju ožiljci koji su često uzrok frustraciji. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji neinvazivnog lasera danas je ove nepravilnosti moguće korigovati. Lasersko uklanjanje ožiljaka od akni uspešno se sprovodi bezbolnim tretmanima.

Kako radi neinvazivni laser?

Kada dospe u kožu svetlosna energija se transformiše u toplotnu energiju, zagreva tkivo i stimuliše fibroblast, osnovnu ćeliju u dermu, na sintezu kolagena i elastina. Koža stvarajući novi kolagen, postaje zategnutija i elastičnija, a ožiljci se popunjavaju. Prilikom tretmana površina kože ostaje neoštećena, što dodatno ubrzava proces regeneracije.

Koliko je tretmana potrebno?

Lasersko uklanjanje ožiljaka i fleka od akni se sprovodi u seriji od 4 do 6 tretmana na svake 2 nedelje. Prvi rezultati vide se odmah nakon tretmana, kada je koža meka i glatka, ali se trajni, pravi rezultat vidi tek tri meseca nakon završene serije tretmana. Lasersko uklanjanje ožiljaka i fleka od akni je bezbedan i efikasan tretman, a traje svega 10 do 20 minuta u zavisnosti od regije

Neinvazivnim laserom takođe možemo tretirati keloidne i hipertrofične ožiljke nastale posle akni ili hirurških intervencija. Korišćenjem laserskog snopa zagreva se srednji deo kože i na taj način se podstiče cirkulacija i proizvodnja novog kolagena, poboljšava struktura kože i smanjuje Laserska tehnologija je donela revolucionarnu promenu u domenu uklanjanja ožiljaka svih vrsta, ožiljaka od akni, ožiljaka posle povreda i postoperativnih ožiljaka.

Šta se postiže primenom IPL­a?

  • ­ fleke i ožiljaci od akni se uklanjaju
  • ­ smanjenje proširenih pora i poboljšanje tena
  • ­ uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka i keloida

Koje su prednosti primene IPL­a?

  • ­ tretmani su bezbolni bez upotrebe lokalne anestezije
  • ­ bezbedna, minimalno invazivna procedura
  • ­ nema neželjenih efekata i komplikacija

Rešite se ožiljaka i fleka i neka Vaša koža zablista!

LiraLogoWEB

Telefon: 060 4484433

e-mail: natasa@esl.rs

Posetite nas na adresi: Jurija Gagarina 149, Beograd, TC Piramida