Tretmani dermarolerima izuzetno su efikasni protiv akni, bora, strija, ožiljaka i promena na koži.

dermaroler za liceDerma roler je sprava sa kružnim diskom, na čijoj površini se nalaze sterilne iglice. Prelaženjem po površini kože stvaraju se mikro-kanali, čime se omogućava lakše i dublje prodiranje aktivnih supstanci u kožu. Sa druge strane mikro-povređivanje kože doprinosi pokretanju reparatornih mehanizama i stvaranja faktora rasta (FGF), koji stimulišu sintezu kolagena u dermu i posledičnom zadebljanju kože.

Tretman dermo rolerom omogućava znatno veću prolaznost aktivnim materijama i sintezu novog kolagena, za razliku od drugih metoda.

Utiče na smanjenje vidljivosti:

– Bora

– Fleka

– Ožiljaka

– Hiperpigmentacije (fleke).

Za izrazito problematičnu kožu tretman se radi jednom nedeljno, četiri nedelje za redom, a onda jednom u dve nedelje i na kraju jednom mesečno u cilju održavanja rezultata. Nakon tretmana je obavezno svakodnevno više puta dnevno nanositi hidrantnu kremu na kožu i kremu sa visokim faktorom zaštite od sunca (SPF 50).

Pre tretmana lica dermarolerima za što efikasniji učinak preporučuje se klasičan tretman lica.

U toku tretmana može se javiti crvenilo, koje je posledica mikropovređivanja, što predstavlja normalnu reakciju i dokaz da su se pokrenuli regenerativni procesi. Može da traje 24 časa.

Cena:

Prvi tretman 7500 din

Sledeći tretmani 5500 din