Personalizovani program podmlađivanja lica

Proces starenja kože ne možemo zaustaviti, ali možemo da ga usporimo, da naučimo kako kvalitetno da živimo i dobro se osećamo. Koža sve pamti, zato je veoma važno kako mislimo i kako se odnosimo prema sebi. Ako žena ne vidi sebe kao osobu koja ima pravo da bude srećna, zadovoljna i lepa, neće to ni biti. Šta je u stvari starost? Samo doživljaj koji zavisi od toga koliko energije nosimo u sebi.

Lice žene je odraz njenog fizičkog, emotivnog i mentalnog stanja. Žena zato treba sve da učini da održi lepotu i zdrav izgled svog lica. Na žalost to nije tako lako. Postoji mnogo problema koje je teško izbeći. Na prvom mestu to je gubitak elastičnosti kože i stvaranje bora.

Kako nastaju bore na licu

Bore na licu nastaju iz više razloga. Jedan od njih je svakako prirodno starenje kože lica. Koža lica sa godinama gubi neka svoja svojstva menjajuci odnose elastičnih i kolagenih vlakna koji joj daju čvrstinu i elastičnost. Vremenom koža gubi jedrost i postaje suvlja što dovodi do formiranja sitnih bora koje su najizraženije u regiji donjih kapaka, a kasnije sa godinama se mogu naći na celom licu.

Kako odložiti starenje kože

Naše psihofizičko stanje organizma je veoma važno, ali je važno i to kako izgledamo, a moj posao je upravo to-odlaganje starenja i revitalizacija kože koja je izgubila svežinu i tonus-isključivo prirodnim metodama. Proces starenja usporavamo kombinovanim tehnikama kojima budimo kožu, dajući joj potrebnu energiju za samoobnavljanje.

Šta podrazumeva prirodno podmlađivanje lica

Prirodno podmlađivanje lica obuhvata kombinovane tehnike rada na licu koje će usporiti proces starenja, a pri tome osvežiti kožu i dati joj mlađi izgled. Sprečavanje ranog starenja treba početi na vreme, znači čim se pojave prvi znaci.

Kreiranje vašeg lica i podmlađivanje kože je proces koji se odvija u više povezanih faza:

Čišćenje lica

Za čišćenje lica koristimo blaga prirodna sredstva koja imaju funkciju hidratacije. To su ružina vodica ili tonik od lavande, koji su poznati kao prirodna losioni za podmlađivanje kože lica.

Piling lica

Redovno uklanjanje mrtvih ćelija koje se nalaze na površini kože vratiće koži mladalački sjaj, ali i usporiti proces starenja kože. Čista koža je sposobnija da primi neophodnu vlagu i lakše proizvodi nove mlade ćelije.

Regenerativne maske

Sve maske su na bazi kolagena, hijaluronske kiseline i različitih biljnih ekstrakta, koji toniziraju i revitalizuju kožu. Preventivno deluju na stvaranje bora i ublažavaju već postojeće.

Cena dijamantskog tretmana lica je 3800 din