Ultrazvučni lifting je jedina potpuno neinvazivna metoda za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, koja daje rezultate najsličnije rezultatima koji se mogu dobiti hirurškom metodom!

Sveže i podmlađeno lice na prirodan način, bez izmene fizionomije i bez rizika po zdravlje i izgled kože!

Mikro i makro fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta, koji se već 50 godina koristi u medicini, našao je primenu u kozmetici i estetici na zadovoljstvo svih estetskih profesionalaca i njihovih klijenata! Tretman je do sada urađen preko 250 000 puta!

Dosadašnje metode (laser, RF, IPL…) su davale polovične rezultate i nisu uspevale da stimulišu kožu na regeneraciju na dubini većoj od 3mm! Nehirurški lifting, kontrolisanim zagrevanjem tkiva na 3 nivoa indukuje stvaranje velike količine kolagenih vlakana, što za rezultat ima i učvršćivanje i zatezanje tj. podizanje  kože!

Ono po čemu se apsolutno razlikuje od svih dosadašnjih metoda je da je krajnji rezultat srazmeran:

  1.  broju tretmana (radi se samo jedan tretman),
  2. vremenu trajanja tretmana (60 minuta za celo lice),
  3. prijatnosti na  tretmanu (blago peckanje dok ultrazvuk deluje na kožu),
  4. tragovima na licu nakon tretmana (nema ih),
  5. trajanju efekata tretmana (1-2 godine)

Nehirurški lifting koristi, dobro poznatu snagu ultrazvuka za transformaciju obraza, jagodica, obrva, podbradka, vrata i dekoltea na siguran, apsolutno neinvazivan način!

O učinkovitosti i bezbednosti visokofokusiranog ultrazvuka je nakon mnogobrojnih kliničkih studia svoj sud dala i FDA, označivši ovu metodu kao neinvanzivnu, bezbednu i efikasnu!

NA KOM PRINCIPU RADI NEHIRURŠKI LIFTING!

Nehirurški lifting inicira snažnu i kompletnu produkciju kolagena tako što mikrofokusiranu ultrazvučnu energiju dostavlja na dubinu, na kojoj radi i hirurg tokom operacije zatezanja kože lica ali bez rezova i bilo kakvog narušavanja integriteta kože!

Za razliku od hirurške intervencije, lasera, RH-a, mezoterapije, dermarolera, dermapena, hemijskih pilinga, mezoniti, ultrazvučni lifting ostavlja kožu nedirnutom!

Aparat dovodi optimalnu količinu ultrazvučne energije na najbolju moguću dubinu, kako bi proizveo prirodni odgovor tkiva u vidu stvaranja velike količine kolagena. Rezultat je učvršćivanje, zatezanje i podizanje kože, jednom rečju – podmlađivanje!

Kod većine osoba prvi rezultati se vide odmah nakon tretmana i stanje kože se iz dana u dan poboljšava, do krajnjeg rezultata koji se vidi za 3 meseca!

Klinički dokazana, neinvanzivna alternativa za sve one koji nisu spremni ili ne mogu biti kandidati za hiruršku intervenciju!

Prirodan, podmlađen, višestruko i kompletno poboljšan izgled lica, vrata i dekoltea, bez menjanja fizionomije, motiv su da se sve više osoba odlučuje za Nehirurški lifting preceduru pre nego za dosadašnje metode uklanjanja bora!

Tretman se ne mora ponavljati više puta i nema potrebe za posebnim planiranjem termina jer nakon tretmana nema nepoželjnih tragova!