Personalizovani program podmlađivanja lica

Proces starenja kože ne možemo zaustaviti, ali možemo da ga usporimo, da naučimo kako kvalitetno da živimo i dobro se osećamo. Koža sve pamti, zato je veoma važno kako mislimo i kako se odnosimo prema sebi. Ako žena ne vidi sebe kao osobu koja ima pravo da bude srećna, zadovoljna i lepa, neće to ni biti. Šta je u stvari starost? Samo doživljaj koji zavisi od toga koliko energije nosimo u sebi.

Lice žene je odraz njenog fizičkog, emotivnog i mentalnog stanja. Žena zato treba sve da učini da održi lepotu i zdrav izgled svog lica. Na žalost to nije tako lako. Postoji mnogo problema koje je teško izbeći. Na prvom mestu to je gubitak elastičnosti kože i stvaranje bora.

Kako nastaju bore na licu

Bore na licu nastaju iz više razloga. Jedan od njih je svakako prirodno starenje kože lica. Koža lica sa godinama gubi neka svoja svojstva menjajuci odnose elastičnih i kolagenih vlakna koji joj daju čvrstinu i elastičnost. Vremenom koža gubi jedrost i postaje suvlja što dovodi do formiranja sitnih bora koje su najizraženije u regiji donjih kapaka, a kasnije sa godinama se mogu naći na celom licu.

Kako odložiti starenje kože

Naše psihofizičko stanje organizma je veoma važno, ali je važno i to kako izgledamo, a moj posao je upravo to-odlaganje starenja i revitalizacija kože koja je izgubila svežinu i tonus-isključivo prirodnim metodama. Proces starenja usporavamo kombinovanim tehnikama kojima budimo kožu, dajući joj potrebnu energiju za samoobnavljanje.

Sta podrazumeva prirodno podmlađivanje lica

Prirodno podmlađivanje lica obuhvata kombinovane tehnike rada na licu koje će usporiti proces starenja, a pri tome osvežiti kožu i dati joj mlađi izgled. Sprečavanje ranog starenja treba početi na vreme, znači čim se pojave prvi znaci.

Zogan

Japanska masaža za podmlađivanje lica

Zogan masaža ima značajan efekat u podmlađivanju:

-koža postaje zategnuta, elastična i glatka

-formiraju se pravilne konture lica

-eliminišu se otoci i nadutost lica

-smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci

-rešava se problem “drugog podbradka”.

Tako jak efekat postiže se zbog masiranja određenih “magičnih tačaka lepote”.

Za dve nedelje izgledacete pet godina mlađe.

Kako deluje ova masaža na vaše lice?

Limfna masaža aktivira izbacivanje toksina, poboljšava ishranu tkiva i oslobađa ih od suvišne tečnosti.

Duboka masaža mišića lica, koja obuhvata tehniku manuelne terapije, opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove lica(jača i revitalizuje ih)i zateže konture lica.

Redovno masiranje lica,omogućiće da značajno podmladite kožu lica, eliminišete sitne i značajno smanjite duboke bore. Rešićete se otoka, naduvenosti, podočnjaka i drugog podbratka.