Estetik studio Lira pruža sofisticirane tretmane tela i lica

kao i usluge epilacije, depilacije, kavitacije…

Posebno smo ponosni na naše usluge epilacije IPL uređajem, na naš najsavremeniji Body-SDS program, kao i na naše programe kreiranja lica.

Dođite da udovoljite sebi zato što to zaslužujete!

 

Epilacija

Epilacija ili trajno odstranjivanje dlačica sa IPL uređajem je potpuno bezbolan, potpuno bezbedan i daleko najbolji proces, koji obrazuje trajne rezultate. Epilacija sa IPL uređajem služi za generisanje trajnog uklanjanja dlaka.

Body sds

Body-sds je danski sistem rada sa telom koji je specijalizovan za otklanjanje problema i bolesti kod modernog čoveka. Body-sds je 100% razvijen u Danskoj bez uticaja drugih sistema. Sistem se bazira na iskustvu 3 generacije terapeuta iz iste porodice i od 1949. godine je prisutan u Danskoj.

Dijamantski tretman lica

Proces starenja kože ne možemo zaustaviti, ali možemo da ga usporimo, da naučimo kako kvalitetno da živimo i dobro se osećamo. Koža sve pamti, zato je veoma važno kako mislimo i kako se odnosimo prema sebi.

LiraLogoWEB-coursive

Zašto izabrati Estetic studio Lira?

o-nama-resized

Estetik studio Lira pruza sofisticirane tretmane tela i lica. Izdvajamo epilaciju, laserske tretmane lica i danski tretman rada sa telom (Body-sds), koji je nastao u Kopenhagenu. Nalazimo se u centru Novog Beograda, TC Piramida. Estetik studio Lira radi u najsavremenijim uslovima i sa najsavremenijom opremom. Naš cilj je zadovoljstvo naših klijenata i zbog toga koristimo najpriznatije i najbolje svetske metode epilacije, masaže, kavitaicje… Takođe, estetik studio Lira je jedan od retkih studija u ovom delu Evrope koji nudi Body SDS program koji sa neverovatnim rezultatima utiče ne samo na relaksaciju tela već i psihe. Smešteni smo u centru Novog Beograda, lako smo dostupni iz svih delova grada, zato dođite i uverite se zašto smo najbolji.

 

[testimonial_sc  id=”40″ ]